woensdag 2 maart 2011

Erika Van Tielen zwanger van eerste kindje!

Erika Van Tielen zwanger van eerste kindje!
Erika Van Tielen (27) verwacht in september haar eerste kindje. Dat meldt Studio Brussel, waar Van Tielen presentatrice is. Erika Van Tielen begon haar carrière als wrapster bij Ketnet, maar stapte nadien over naar VTM. Tegenwoordig is ze opnieuw bij de VRT werkzaam, bij Vlaanderen Vakantieland en Studio Brussel.
Erika Van Tielen werd vooral bekend dankzij haar deelname aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' en haar rol in de film 'Frits & Freddy'. In Humo's Pop Poll eindigde ze al twee keer als eerste in de naakt categorie 'Wie zou u eens graag uit de kleren zien gaan?'. Vader is cameraman Gerd Schelfout.
Erika Van Tielen was een tijdlang de meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen. Vorige zomer raakte bekend dat Van Tielen een relatie had met haar cameraman Gerd Schelfout.
Erika Van Tielen, die ondertussen drie maanden zwanger is, zal de komende maanden nog steeds te zien zijn als reporter van Vlaanderen vakantieland op Eén. Daarnaast blijft ze op zaterdag ook De Maxx op Studio Brussel presenteren.
Erika Van Tielen begon haar mediacarrière als wrapster bij jongerenzender Ketnet. In 2006 stapte ze over naar het digitale kanaal VTMzomer. Later werkte ze ook voor het reportagemagazine Splash! en voor Q-Music.
In augustus 2008 keerde Erika Van Tielen terug naar de VRT. Van Tielen ging aan de slag bij Studio Brussel en werkt ook voor Vlaanderen Vakantieland.
Haar grote doorbraak kwam er in 2009 toen ze meedeed aan De Slimste Mens ter Wereld. Vorig jaar speelde Erika Van Tielen mee in de langspeelfilm Frits & Freddy.
En de voorbije 2 jaar kreeg de 27-jarige Erika Van Tielen op Humo's Pop Poll dus de medaille in de bloot categorie 'Wie zou u het liefst uit de kleren zien gaan?'

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen