vrijdag 4 november 2011

Erika Van Tielen in tiende seizoen 'De Pappenheimers'


Erika Van Tielen in tiende seizoen 'De Pappenheimers'

Er komt een gruwelijk koude winter aan en dan heeft een mens iets nodig om het hart aan te warmen. Saunabezoek, een geslaagd gezinsleven of glühwein, het zijn allemaal opties, maar nog efficiënter is het om wekelijks af te stemmen op 'De Pappenheimers' met Erika Van Tielen.

Want na een zondagavond vol aanmoedigen, hoonlachen en nagelbijten, beginnen de kijkers zelfs de zwaarste werkweek met een ferme glimlach. Het recept van de quiz blijft nagenoeg onveranderd, alleen heet de presentator deze keer Steven Van Herreweghe.

En dat is goed nieuws, want niet eens zo diep in Steven zit een gevatte en meevoelende quizmaster verborgen die er dit seizoen met het nodige vuurwerk uit springt. Al zal hij er uiteraard niet in slagen om een monument als Tom Lenaerts te doen vergeten.

Wie de programmamakers dit jaar zeker niet vergaten, zijn mensen als Jeroen Meus, Erika Van Tielen, Pieter De Crem, Gerty Christoffels, Daniël Termont, Elke Vanelderen, Christophe Deborsu, Ivan De Vadder, Vincent Van Quickenborne en Sabine Appelmans, om er maar een paar te noemen. Zij zullen de duo’s hopelijk op een prettige manier verzwakken.

Steven Van Herreweghe is immers niet het type mens dat vrijwillig geld geeft aan goede doelen. Maar in 'De Pappenheimers' doet hij het graag, omdat het geld niet van hem is en omdat die centen gaan naar het beste goede doel ter wereld: de hardwerkende Vlaming.

Want ook in dit feestelijke tiende seizoen vormt die weer de ruggengraat van 'De Pappenheimers', als deelnemer en als kijker. En daar kunnen wij alleen maar erg dankbaar voor zijn.

'De Pappenheimers' met Erika Van Tielen vanaf zondag 13 november om 20.25 uur terug op Eén.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten