woensdag 10 februari 2010

Erika Van Tielen en Bent Van Looy presenteren Valentijnsspecial op StuBru


Zondag 14 februari is het Valentijn en speciaal voor die gelegenheid presenteren Erika Van Tielen en Bent Van Looy een Valantijnsprogramma: in 'The Love Program' op Studio Brussel draaien ze de hele voormiddag lang (van 10 tot 13 uur) de beste Valentijnssingles.

Erika Van Tielen: 'Het wordt een programma over de liefde, gemaakt met veel liefde voor muziek en met alleen maar muziek over de liefde.

Alle liedjes die we draaien hebben het woord liefde in de titel, of love, amour, liebe of amor. En elk uur laten we ook een ‘single’ een single kiezen en zijn of haar verhaal vertellen'.

Voor Bent wordt het een primeur. Het is de eerste keer dat hij een radioprogramma presenteert, al minimaliseert hij zijn eigen rol:

'Al wat ik moet doen, is mijn pick up meebrengen en een zak vol plaatjes over de liefde'. De playlist wordt inderdaad pittig gekruid met Love-liedjes uit Bent zijn persoonlijke platenkast.

'The Love Program' met Erika Van Tielen, zondag 14 februari 2010 om 10.00 uur op Studio Brussel.

Zijn deelname aan De slimste mens ter wereld heeft Bent Van Looy dus geen windeieren gelegd.

Samen met sexy Stubru-stem Erika Van Tielen presenteert hij op zondag 14 februari een Valentijnprogramma.

Van 10.00 tot 13.00 uur draaien de twee in The Love Program, toevallig ook de titel van een nummer van Das Pop, alleen maar liedjes die over de liefde gaan.

Voor Van Looy wordt de uitzending zijn vuurdoop als radiopresentator. Tijdens de Valentijnspecial heeft het presentatorenduo ook aandacht voor vrijgezellen.

'Elk uur laten we een 'single' een single kiezen en zijn of haar verhaal vertellen, want Valentijn is geen gemakkelijke dag voor hen', zegt Erika Van Tielen, die zelf ook vrijgezel is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten