woensdag 17 maart 2010

Erika Van Tielen 'Mag Ik U Kussen?'


Maandagavond, 15 maart zendt Canvas de tweede aflevering van 'Mag ik u kussen?' uit. Na de felgesmaakte verleidingssessie met Frieda Van Wijck vorige week, ontvangt Bart Peeters deze keer een van de meest begeerde vrouwen van het moment StuBru-madam Erika van Tielen.

Al maanden speelt Erika van Tielen een prominente rol in miljoenen mannendromen en nu geeft ze in 'Mag ik u kussen?' drie van die mannen effectief een kans. Maar slechts één van hen wint de hoofdprijs: een zoen van La Thielen.

De drie casanova’s met dienst zijn acteur en Neveneffect Jelle De Beule, acteur, zanger en allround performer Pieter Embrechts, en acteur, schrijver en comedian Joost Vandecasteele.

Erika van Tielen is de laatste maanden een beetje overal. Niet alleen op radio en televisie. Ook in lezersrubrieken van kranten en tijdschriften, op Facebook en Twitter, in haar eigen mailbox en brievenbus: overal wordt de jonge en mooie presentatrice aanbeden door massa’s mannen.

Bezoekers van canvas.be/magikukussen kunnen elke week een mini-Bocca winnen: het zeteltje in de vorm van een mond. Of meedoen aan een pronostiek wie maandagavond Erika van Tielen’s hart zal veroveren via de wekelijkse poll.

Mag ik u kussen? leeft ook op Facebook. In enkele dagen tijd kreeg de fanpagina facebook.com/magikukussen bijna negenduizend fans, en sinds donderdag jl kun je al je vrienden verrassen met dé ultieme vraag via de Mag ik u kusssen?-antwoordmachine.

Wie mag dus Erika van Tielen kussen?

Dit zijn de hoofdrolspelers van de tweede aflevering:

De drie mannen
De drie casanova’s met dienst zijn acteur en Neveneffect Jelle De Beule, acteur, zanger en allround performer Pieter Embrechts, en acteur, schrijver en comedian Joost Vandecasteele.

Ancien Pieter Embrechts gaat op zijn gekende en onnavolgbare machostijl op zoek naar zijn allereerste kus in dit spel, maar krijgt daarbij stevige tegenwind van droge kuitenbijter Jelle en debutant Joost, die zich meteen wonderwel in zijn sas voelt en uitpakt met uiterst bevlogen verleidingswaanzin.

De vrouw
Erika van Tielen is de laatste maanden een beetje overal. Niet alleen op radio en tv. Ook in lezersrubrieken van kranten en tijdschriften, op Facebook en Twitter, in haar eigen mailbox en brievenbus: overal wordt de jonge en mooie presentatrice van Vlaanderen Vakantieland aanbeden door massa’s mannen.

In Mag ik u kussen? gunt ze drie aanbidders de kans op een kus. Een uitgelezen kans, want Erika van Tielen is momenteel vrijgezel. Maar wie haar hart en haar kus wil verdienen, moet haar hoge eisen kunnen inlossen.

Erika van Tielen wil geen blinde aanbidder, ze wil een heldhaftige man met een randje die uitblinkt in taalvirtuositeit, ellende omzet in kunst en haar op tijd en stond kordaat op haar plaats zet.

Een kolfje naar de hand van de heren Embrechts, De Beule en Vandecasteele.

Mag ik u kussen? met Erika van Tielen: maandag 15 maart om 20.40u op Canvas.

Bart Peeters keerde vanaf 8 maart terug op Canvas met 'Mag ik u Kussen', de ludieke verleidingsshow met bekende Vlamingen. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe dames die zich moeten laten verleiden. En in dat lijstje zitten wel een paar heel opvallende namen.

Welke bv wil zich laten verleiden door Jonas Scheire, Wim Helsen of bijvoorbeeld Philippe Geubels.

Zo zal Miet Smet, mevrouw Wilfried Martens één van de centrale gasten zijn. Daarnaast ook de opvallende naam van Showbizz Bart, de showbizzspecialist van Qmusic. Maar ook Frieda Van Wijck, Dina Tersago en Erika van Tielen hebben zich laten overhalen door Bart Peeters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten