zaterdag 23 april 2011

Erika van Tielen verft haar kapsel zwart, deed het even zonder rood haar

Als we Stubru-presentatrice en 'Slimste Mens'-revelatie Erika van Tielen zien, dan vielen altijd meteen haar felrode haren op. Maar dat was even verleden tijd, want Erika van Tielen ruilde haar rode coupe voor een zwart exemplaar. Ze deed dat naar aanleiding voor haar rol in de komedie 'Frits & Freddy', de film waar ook Peter Van den Begin een rol in heeft.
'Ik schrik nog steeds van mezelf als ik in de spiegel kijk', zei Erika van Tielen onlangs op MNM over haar zwarte haren. 'Maar misschien blijf ik het wel leuk vinden'. De radiopresentatrice en ex-vtm-omroepster liet zich naar eigen zeggen inspireren door Uma Thurman in de film 'Pulp Fiction'.
Ondertussen ontstond op facebook al een groep tegen de zwarte haren van Erika van Tielen: 'we want Erika back in Red'. De groep heeft al 204 aanhangers.
Want niet iedereen is blij dat Erika van Tielen haar lokken pikzwart heeft geverfd. Op Facebook ontstonden er hier en daar zelfs wat groepen die pleiten voor de bekende rosse Erika Van Tielen.
Op Facebook zijn al minstens twee groepen opgericht die niet kunnen lachen met de metamorfose. ’Erika’s haar terug ros!’ heeft al 411 leden en ’Erika van Tielen moet haar haar terug ros kleuren!’ zit aan 469 fans.
Volgens de groepen heeft het bekende roodkopje veel van haar "vroegere tijgerheid" verloren. Ook de lezers op een Vlaamse mokkels website zien de nieuwe haarkleur van Erika van Tielen niet zo zitten.
 
Uit een poll op de website met veel mooie bekende Vlaamse vrouwen blijkt dat ongeveer 80 procent de presentatrice liever in het rood ziet. De andere 20 procent zag haar dan weer liever naakt.
Erika van Tielen was even geen rosse meer! Onlangs werd ze voorzien van haar nieuwe zwarte kapsel!
De roodharige Erika die we kennen is dus verleden tijd! Nu een pittig zwart coupeke! En dat allemaal voor haar aankomende rol in de film Frits en Freddy!
We kennen Erika van Tielen allemaal als de mooie radiopresentatrice met het ‘frouke’ en de rode haren. Maar onlangs ruilde ze haar rode kopje in voor een kort, zwart kapsel.
Erika van Tielen liet haar haren donker verven voor haar rol in de komedie ‘Frits&Freddy’. Later vertelde ze in de ‘Ann en Dave Show’ op MNM dat ze nog moet wennen aan de kleur. ‘Ik schrik nog steeds als ik in de spiegel kijk’, klonk het. ‘Maar misschien blijf ik het wel leuk vinden.’
Erika van Tielen, de sexy rosse televisie- en radiopresentatrice, heeft geen rode haren meer, kan U het geloven. De presentatrice ruilde haar rode lokken in voor zwarte.
 
Erika van Tielen kreeg een rol aangeboden in 'Frits en Freddy', een film van Guy Goossens en Marc Punt. Voor de film veranderde de ‘Rosse’ van haarkleur.
Op internet baste het protest tegen de metamorfose van Erika van Tielen stilaan los. Want het hoeft geen betoog dat u, ik en de krantenboer niet kunnen lachen met de pikzwarte kleurspoeling die de rosse lokken van Erika hebben ondergaan.
 
Uit pure nostalgie en in afwachting dat ze terug haar vertrouwde kleur terug heeft, staren internetters al uren en dagen met weemoed naar haar bejubelde badpakken fotospecials én het drukbekeken borstenfilmpje van de Humo pop poll.
Erika van Tielen krijgt dan ook tegenkanting uit alle windrichtingen voor het zwart verven van haar haren. Ook op Facebook en twitter barste de revolutie dan natuurlijk los met groepen als ‘Erika moet haar haar terug ros kleuren!’, die intussen al honderden leden telt.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen