zondag 1 mei 2011

Zwangere Erika Van Tielen shopt zwangerschapskleding van Zerotonine

Zwangere Erika Van Tielen shopt zwangerschapskleding van Zerotonine.
Begin maart raakte bekend dat Erika Van Tielen een kindje verwacht. Ondertussen is de radio –en televisiepresentatrice vier maanden zwanger en is ze genoodzaakt om haar garderobe uit te breiden met zwangerschapskleding.
Erika Van Tielen, bekend van De Maxx (Studio Brussel) en Vlaanderen Vakantieland (Eén), liet weten dat ze gedurende haar zwangerschap exclusief outfits van het Belgische merk ‘Zerotonine’ zal dragen.
“De kledingsstukken voelen goed aan, zien er modieus uit en zijn gemakkelijk te combineren. Daarnaast kleedt dit merk vrouwen vanaf het prille begin van hun zwangerschap tot lang na de bevalling”, aldus Erika Van Tielen.
De 27-jarige presentatrice vormt sinds vorige zomer een koppel met cameraman Gert Schelfout. De geboorte van hun eerste spruit is gepland voor september.
Dat Erika Van Tielen zwanger is, is dus niet alleen voor haar en haar partner goed nieuws, maar ook voor Zerotonine. Het modemerk voor zwangere vrouwen strikte de sexy presentatrice van Vlaanderen Vakantieland en De Maxx als boegbeeld.
Zerotonine is een drietal jaar geleden opgericht door zaakvoerders Caroline Bellens en Linda Biesen. Hun collectie is te vinden in een 20-tal multimerkenwinkels in België en in de eigen winkels in Knokke en Lier en de outlet in Mechelen.
Erika Van Tielen zegt gevallen te zijn voor de 'heerlijke stoffen, prachtige kleuren en motiefjes', die 'eindeloos te combineren' zijn. 'Draagbaar vanaf het prille begin van de zwangerschap tot ver na de geboorte. Meer nog: je hoeft in theorie zelfs niet zwanger te zijn om de kleren van zerotonine te dragen.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten