woensdag 10 oktober 2012

Erika Van Tielen gaat dansen in 'Sterren op de Dansvloer'


Erika Van Tielen gaat dansen in 'Sterren op de Dansvloer'

Erika Van Tielen, Stubru-dj en reporter bij 'Vlaanderen Vakantieland', zal ook te zien zijn in 'Sterren op de Dansvloer'. Dat schrijft het Nieuwsblad op dinsdag.

De nieuwe reeks van 'Sterren op de Dansvloer' start op 9 november 2012 bij VTM. Naast sexy Van Tielen nemen ondermeer topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde en Shwobizz Bart deel aan deze editie van het populaire dansprogramma.

Rani De Coninck en Eline De Munck worden ‘sterren op de dansvloer’, dansen is hot!

 Ook televisiepresentatrice Rani De Coninck en zangeres Eline De Munck trekken binnenkort hun dansschoenen aan voor het nieuwe seizoen van ‘Sterren op de Dansvloer’. Dat maakte VTM vanmiddag bekend.

De twee dames mogen in het komende seizoen van ‘Sterren op de Dansvloer’ concurrentie verwachten van sportpresentator Tom Coninx, ‘Milk Inc.’-zangeres Linda Mertens en Jim-gezicht Vincent Banic. Deze nieuwe namen komen bij het lijstje deelnemers dat de afgelopen weken geleidelijk uitlekte: topmodel Hannelore Knuts, presentatrice Erika Van Tielen, showbizzreporter Showbizz Bart, kunstschaatster Kevin Van Der Perren en acteur Lucas Van Den Eynde.

Of deze Bekende Vlamingen hun draai vinden op de dansvloer, kan je vanaf vrijdag 9 november 2012 bekijken op VTM. Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen zullen de danspasjes aan elkaar praten.

Eline De Munck deelde onlangs mee dat ze haar muzikale alter ego Ellektra begroef om komaf te maken met het stoeipoes imago dat ze zich daarmee op de hals haalde. Maar in een film of een serie speel je een rol en kruip je in de huid van een fictief personage, dat is weer iets helemaal anders natuurlijk!

In de nieuwe 2BE-serie Crimi Clowns heeft Eline De Munck een gastrol waarbij ze op de bühne mag… als topless nachtclub danseres. Ze geeft immers naakt gestalte aan Durga, de lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’. Binnenkort is Eline De Munck naast Erika Van Tielen te bewonderen in ‘Sterren op de Dansvloer’.

2 opmerkingen: