vrijdag 22 januari 2010

Erika Van Tielen speelt Bruno Tobback naar huis in De Slimste Mens Ter Wereld


In de vierde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld stuurde nieuwkomer Erika Van Tielen Bruno Tobback naar huis. Ann De Bie was opnieuw de Slimste Mens van de dag.

In een spannende finale had Bruno Tobback kunnen winnen als hij iets over zanger Anthony Hegarty had geweten, maar hij moest passen.

Erika Van Tielen moest lang nadenken maar wist dan toch met twee goede antwoorden de secondenteller van Tobback naar nul te sturen, uitgerekend in de aflevering waarin vader Louis Tobback in de jury zat.

Met drie deelnames staat Tobback na vier aflevering van De Slimste Mens op twee in de ranking.

Dat de zenuwen door de keel gierden van beide finalisten bleek bij de voorlaatste vraag: "Wat weet je van Khaled Hosseini".

Tobback en Erika Van Tielen konden niks vertellen over de Amerikaanse bestseller schrijver van Afghaanse afkomst die de boeken 'De Vliegeraar' en 'Duizend Schitterende Zonnen' schreef.

Achteraf bleek dat ze allebei zijn boeken hadden gelezen en echt alles wel wisten. Compleet geblokkeerd door de zenuwen.

Tobback naar huis en sexy Erika Van Tielen komt maandag terug. Ze mag het samen met Ann De Bie, de enige die alle vier de afleveringen overleefde, opnemen tegen nieuwkomer Marcel Vanthilt.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten