dinsdag 29 oktober 2013

Erika Van Tielen zwanger van 2e kindje


Erika Van Tielen zwanger van 2e kindje

Erika Van Tielen in rollercoaster van emoties.

Erika Van Tielen kwam vorige week nog in het nieuws met haar burn-out, gisteren pakte Story uit met het nieuws dat Erika zwanger is. Erika en haar vriend Gerd verwachten over vier maanden hun tweede kindje en daar kijkt Erika enorm naar uit.

Een tijdje geleden besloot Erika om de VRT te verlaten. Ze wou zich gaan bezinnen over haar toekomst, zowel privé als professioneel en het lijkt erop dat ze bepaalde keuzes gemaakt heeft. Erika is dus in blije verwachting, op dat vlak is de wending in haar privé-leven zeker en vast al gemaakt. Erika heeft al een kindje en daar komt dus binnenkort nog een broertje of zusje bij.
Maar er is meer. Erika heeft ondertussen ook al een nieuwe job bij een nieuwe zender die begin november van start gaat. De digitale zender JUST zal vanaf dan op kanaal 41 bij Telenet te zien zijn en Erika zal één van de gezichten van de zender zijn.

Erika Van Tielen kampte bij de VRT met een burn-out omdat ze zich niet geapprecieerd voelde bij de openbare omroep. Een gebrek aan complimenten en of negatieve commentaar deden haar twijfelen over hoe ze bezig was. Op naar een nieuwe job en die heeft ze sneller gevonden dan voorzien. Op de nieuwe digitale zender zal ze onder meer samen met Jelle Van Dael en Belle Perez te zien zijn.
Maar ondertussen krijgt Erika dus alvast een buikje. We wensen Erika en Gerd zalige maanden en veel positieve energie toe.

Vorige week raakte dus  nog bekend dat de rosse presentatrice Erika Van Tielen voor de zomer op de rand heeft gestaan van een burn-out en de VRT had verlaten.

Nu weet Story te melden dat Van Tielen al vijf maanden zwanger is.

Het wordt haar tweede kindje. Ze heeft al een zoontje Finn samen met haar partner.

Binnenkort zal Van Tielen ook terug te zien zijn op televisie omdat ze aan de slag gaat bij de digitale zender Just.

Presentatrice Erika Van Tielen is dus vijf maanden zwanger van haar tweede kindje. Dat bevestigt ze aan het weekblad Story. Van Tielen en haar vriend Gerd hebben al een zoontje Finn. Hij werd geboren in 2011

Intussen heeft Erika Van Tielen ook een nieuwe job te pakken. Ze is als presentatrice aan de slap op de nieuwe digitale zender JUST.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten